Pro informaci všem, staré webovky už neexistují!
Fórum
Fórum - Dráčata
Datum: 03.08.2009
Titulek: hehemu
Štěpáne, jen mu do toho kecej, aspoň to nebude mít tak jednoduchý. Btw starné stránky přestaly fungovat, je tam přesměrování sem, doufám, že už funkční. Takže Krkoune je to na Tobě, je Ti to jasný :-P. Btw Prágoše bych tam nedával, zejména Štěpána ne. Zase bude machrovat jak minule :-D
Datum: 17.08.2009
Titulek: Re: hehemu
nevzpomínám si kdy jsem naposledy machroval..:D ale každopádně bych to tam na***al všechno včetně starších členů dráčat jako těch větších dětí at z toho ten krkoivička taky něco má...:D
Datum: 02.08.2009
Titulek: dodatek
v našem týmu nemáš rodinu roštákovic, hanku a prágoše..:P
Datum: 02.08.2009
Titulek: muhehe
máš to tady luxusní, jediné co bych přidal je to MADE BY KRKOVIČKA, možná by to šlo trochu poladit ale co ti dotoho budu kecat když umim h****, tak to tady zvládej, klaním se před tebou, tak ztopoř draku
Datum: 01.08.2009
Titulek: Super
Ahoj Krkovičko,
tak jsem zvládla navštívit Tvé krásné stránky a sama. Jen Radek má připomínku, že tu VESNICI na úvodní strance máš přepsat na OBEC.Jinak to máš hodně moc pěkný. Jen sem tam nějaká muška. Tak jen tak dál pokračuj.
Jo a Radek se ptá kolik bereš za vytvoření takové stránky? Měl by pro tebe kšeftíček. Tak zatím papa
Datum: 03.08.2009
Titulek: Re: Super
Rošťáku za webkly nic neberu a jsou udělaný normálně na webnode.cz - takže to neni zas tak těžký.... čao
Datum: 08.09.2009
Titulek: Re: Re: Super
Rošťáku, když tak se na ten kšeftík můžeme domluvit spolu. Já budu kasírovat a Krkoun je bude dělat... To je fér ne? Budu jako takovej jeho manažer :-D
Datum: 01.08.2009
Titulek: bobr
zdravim všeci dráčata ,Krkoune je to docela pěkná stránka ,tak ji eště trochu dolat a bude luxus